De boeken van 2014

De boeken van 2014

Wat zijn er in 2014 veel boeken op mijn deurmat beland. Ik denk dat ik dit jaar de meeste boeken heb gehad/gekocht. Niet normaal zo’n grote stapel boeken. Tijd om ze allemaal te lezen was er niet maar een groot gedeelte is al uit. Er zaten een stel mooie en leuke boeken tussen. 50 boeken toe te voegen aan mijn boekenkast. De ene nog specialer dan de ander. Van Humor naar sport, romantisch tot thriller allerlei genres heb ik dit jaar voorbij zien komen.

Een aantal boeken zijn gesigneerd. De meesten met alleen een handtekening. Eén exemplaar is speciaal en uniek want die is persoonlijk gesigneerd. Het is Dansen in de hemel van Michael Pilarczyk. Ik heb het boek drie keer; leesexemplaar, metro-exemplaar en een gesigneerd exemplaar. Dansen in de hemel is ook het eerste boek in heel mijn leven wat ik met een brok in mijn keel las. Voor mij is dit dan ook het boek van 2014.

De-boeken-van-2014-3

Thuis in Virgin River vond ik een heerlijk boek met een lekkere sfeer, leuk verhaal en ik kan niet wachten tot er meer verschijnt van deze serie want ik wil meer lezen van Virgin River. Van Familie moet je het hebben las lekker weg en is ook zeker een aanrader om te lezen. Erg benieuwd ben ik naar Een beetje verliefd. De voorkant zegt lees me!

De-boeken-van-2014-2

Op de bovenste foto staan bijna alle boeken alleen de boeken die in de laatste weken van december (dat waren er zeker nog 5) binnenkwamen staan er niet op. Ik las dit jaar 25 boeken en volgend jaar hoop ik dat het er nog meer zijn. Helaas is mijn uitdaging om mijn boeken uit te lezen mislukt. Elke keer kwamen er andere boeken tussendoor en kwam ik maar niet door level 24. Toch wil ik level 24 uitlezen, iets zegt in me dat het een goed boek is.

De-boeken-van-2014-1

Hoe was jullie boeken jaar?