De buit van het boekenfestijn

De buit van het boekenfestijn

Afgelopen donderdag begon het boekenfestijn in Ahoy Rotterdam. Tot morgenmiddag kan je daar lopen langs rijen met boeken. Thrillers, romans, jeugd, flora fauna, alles tot aan hobby toe. Zonder boek naar buiten ga je zeker niet.

Donderdagavond om zes uur stond ik samen met mijn zus in de hal met boeken. Wij hebben samen zo onze tactiek. We weten wat de ander leuk vind. Wat we nog niet hebben. Wat we nog zoeken. De tafels liggen vol met boeken en we lopen allebei aan een kant dezelfde kant op. Al kletsend belanden er boeken in ons karretje. De stapels groeien.

Heb je deze al? Weet jij of ik deze heb? Zou ik deze wel of niet doen? Hier kunnen we sneller. Ik kom eraan ik kijk even hier. Heb jij deze gelezen. Heb ik, heb ik, heb ik. Die is goed, moet je zeker lezen.

Ja onze gesprekken met boeken om ons heen is heel erg hoog van kwaliteit. Gelukkig snappen we elkaar wel. Aan het einde zoeken we alles uit. Wat gaat mee. Welke boeken zijn niet goedkoop. De stapels worden bekeken, beoordeeld en wat er overblijft is een mooie stapel van acht boeken. Daarnaast had ik nog 2 rollen inpakpapier, notitieboekjes, een kleurboek van de turtles voor mijn vriend en twee cadeautjes voor iemand.

De buit van het boekenfestijn

Ben jij ook geweest? Wat heb je gekocht?