De collectie blijft groeien

De collectie blijft groeien

Eerder dit jaar kreeg ik al de Minolta camera van mijn vader en afgelopen zondag verblijde hij mij met nog een toestel. Een toestel wat van mijn oma is geweest en nu voor mij is om bij mijn verzameling te plaatsen maar niet voordat ik ermee gefotografeerd heb.

Het is een heel simpel toestelletje een Polaroid 35mm AF Dateback. Hij komt uit 1994 is nog analoog maar er moeten al wel batterijen in. Het is dus niet een heel speciaal ding maar de emotionele waarde maken het voor mij een mooi toestelletje. Nog bijzonderder voor ons als familie is het feit dat er nog een rolletje inzit en niemand een idee heeft wanneer mijn oma voor het laatst foto’s heeft gemaakt. Wat en wie zullen er op de foto’s staan? Ik hoop snel het rolletje vol te kunnen maken en dan breng ik het naar een fotograaf om te ontwikkelen.

De collectie blijft groeien

Als de foto’s die ik zelf heb gemaakt leuk zijn en goed gelukt kan ik nogmaals de camera gebruiken want er zit nog een heel nieuw rolletje bij maar eerst eens afwachten wat ik terug krijg na het afdrukken.