dierentuin

De dierentuin

Mijn bezoek aan de dierentuin is alweer een tijdje geleden maar toch wilde ik nog een aantal foto’s met jullie delen. Dus kijk je mee welke dieren ik voor mijn lens had.

De onderstaande foto is een gelukstreffer met het druppeltje water wat nog net uit de mond van deze flamingo viel. Vlak daarnaast een stel wat een beetje aan het stoeien is.

dierentuin

Bij een bezoek aan de dierentuin kan ik de Vlinders nooit overslaan. Ik ga op zoek naar vlinders die ik niet eerder heb gezien en ik heb er dit keer weer één gespot. Er zat ook een vlinder op de grond. Stomme kinderen presteerden het om tegen de vlinder te schoppen. Ik ben erbij gebleven en heb de vlinder beschermt tot hij zelf wegvloog naar een veilig plekje in een boom.

dierentuin

dierentuin

Voor ik vertrek nog even langs mijn vriendjes. Even kijken hoe ze aan het zwemmen en spelen zijn.

dierentuin

dierentuin

Een rondje Diergaarde Blijdorp blijft altijd leuk. Binnenkort weer eens kijken hoe het het met de beestjes is en de verbouwingen. Ik vind het gaaf dat zo blijven vernieuwen en aanpassen. Al miste is wel mijn beestjes bij de poffertjes want terwijl ik daar altijd zit kan ik zo heerlijk de beestjes zoeken in de bomen maar nu zijn ze er niet meer.