De eerste nieuwe boeken van het jaar zijn binnen

De eerste nieuwe boeken van het jaar zijn binnen

Boeken blijven gewoon komen ook al staat de kast al vol, is nog niet elk boek gelezen en ben ik nog bezig in een ander boek. Van boeken kopen wordt ik namelijk blij maar nog blijer wordt ik van boeken winnen en krijgen. En laat dat laatste nu net allebei gebeurd zijn.

Nadja Hupscher – In het wild
Op de laatste zondag van 2013 kreeg ik een e-mail van Anneke van Een letter meer graag, het boek In het wild van Nadja Hupscher had ik gewonnen. Een paar dagen later lag hij op de deurmat. Het is dat ik nog bezig ben in een boek maar anders was ik gelijk begonnen met lezen want het ziet er leuk uit om te lezen. Elke keer korte verhaaltjes over belevingen van de straat. Nadja Hüpscher trekt er regelmatig op uit om haar nietsontziende oor te luisteren te leggen. Op uiteenlopende plaatsen als de Kentucky Fried Chicken in Bos en Lommer, een terras aan de Zeelandse kust of de foyer van de schouwburg in Dordrecht vangt ze flarden van poëtische, hilarische of soms melancholieke dialogen op over alles wat mensen bezighoudt: relaties, liefde, verdriet, het gezin, het werk, kortom het leven zelf.

De eerste nieuwe boeken van het jaar zijn binnen

Vanessa Gerrits – Tweedehands Vleugels
Het tweede boek wat ik kreeg is van een heel ander genre en daar ben ik wel heel benieuwd naar. Het boek heet Tweedehands vleugels en is geschreven door Vanessa Gerrits, ik kreeg hem van Vanessa als e-book en zal deze binnenkort lezen en een review over schrijven. Zou dit verhaal mij pakken, interesseren, ik ben benieuwd.

De eerste nieuwe boeken van het jaar zijn binnen

Hebben jullie al nieuwe boeken gekocht of mogen ontvangen zo net in het nieuwe jaar?