De geplande wedstrijden

De geplande wedstrijden

De trainingen waar ik mee bezig ben hebben allemaal te maken met de halve marathon in oktober. Doe ik tot die tijd niet mee aan andere wedstrijden? Ja zeker dat wel! Vandaag een overzichtje met wat er allemaal nog op de planning staat.

De Ronde van West
Dinsdagavond 18 augustus vind de 8e editie van de Ronde van West plaats. Dit jaar zal ik voor de derde keer aan de start staan bij de 10 kilometer. De Ronde van West is in Capelle aan den IJssel en kent vier afstanden: 1km, 2km, 5km en 10km. Voor iedere afstand is er een speciale prijs voor de eerste drie gefinishte mannen en vrouwen. Ter aandenken aan de Ronde van West is er voor alle deelnemers een medaille. Dit jaar steunt de Ronde van West Kika en voor-inschrijving is maar € 7. Ik vind dit een super leuke loop, niet heel groot maar vooral gezellig en gemoedelijk. Het parcours is leuk en loopt door Rotterdam en Capelle aan den IJssel

De geplande wedstrijden

De Ronde van Nedstaal
Dit jaar is het de 15e editie en wordt deze georganiseerd op zaterdag 12 september 2015 – start 15.00 uur. De Ronde van Nedstaal in Alblasserdam zal ik ook voor de derde keer lopen. Het parcours loopt deels over het Nedstaal bedrijventerrein en deels over de openbare weg. Over het terrein van Nedstaal lopen is erg leuk aangezien je er normaal niet mag lopen maar ook omdat het heel ander terrein is en om je heen heb je zat te zien. Wanneer je de 10 km loopt dan doe je 4x een rondje van 2.5 km. Persoonlijk vind ik dit erg leuk omdat ik dan 4x langs mijn ouders kom en dan wordt ik toch weer gemotiveerd wanneer het even niet zo lekker gaat.

Leontien Ladies Run en Ride
zaterdag 19 september weer een 10 km. Dit keer in Rotterdam – Alexander. De Leontien Ladies Run ga ik voor de eerste keer lopen. Vorig jaar deed ik al de Leontien Ladies Ride en dit jaar wilde ik zowel de Run als Ride doen. Wanneer ik op zaterdag de 10 km heb gelopen is het relaxen zodat ik zondag 20 september uitgerust ben om 35 km te fietsen. Vorig jaar vonden mijn zus en ik dit een enorm gezellige ride en we hebben zelfs mama zo ver gekregen om mee te gaan dus gaan we er met ons drieën een hele leuke dag van maken.

 

Zie ik jouw tijdens één van deze wedstrijden?

 

Bewaren