De Kuip Run - het logo

De Kuip Run – het logo

Ontwerp een logo voor de kuip run. Leuk ik ga meedoen dacht ik, natuurlijk vergat ik het weer tot ik een dag of twee voor de sluitingsdatum het oproepje weer zag. Ik zette een schets in elkaar en zond hem nog in. Ik verwachte niet dat ik nog wat zou horen.

Opeens stonden er drie logo’s op facebook, twitter en instagram. Drie logo’s waar er een van mij was. Welk logo gaat het worden? Je kon stemmen op logo 1, 2 of 3. Er kwamen veel stemmen binnen voor nummer 2 wat mijn logo was.

De Kuip Run - het logo

Ik kreeg een email of ik het logo verder uit zou willen werken. Zo zat ik een avondje aan het logo en stuurde de uitwerkingen door. Na een paar mailtjes heen en weer was daar het logo van De kuip run.

Ruud, de man achter de kuip run, en ik spraken af om kennis te maken en wat te praten over het idee. Ik vind het echt een leuk idee . Hardlopen in en om de kuip, door het stadion over de trappen in vak S naar boven. De trappen via de buitenzijde naar beneden en weer een rondje om de kuip.

Hardlopen waar het normaal niet kan en niet mag is zo leuk. Het zijn de momenten die je bij blijven en wanneer je er langs rijd terug denkt aan het moment dat je er liep.

Mijn logo is het logo voor de kuip run, meedoen dat stond allang vast en nu nog meer. Ik ga natuurlijk trainen voor die trappen. Hardlopen kan ik wel maar trappen lopen is toch heel wat anders.

Ik hou jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn die gedeeld kunnen worden en van mijn training.