De lente is genieten

De lente is genieten

Lente wat is het toch mooi. De blauwe luchten met de zachte kleuren van de bloesem. De blaadjes die weer aan de bomen verschijnen en de bloemetjes die gaan bloeien. De schaapjes die weer naar buiten komen en de lammetjes die weer geboren gaan worden.

De-lente-is-genieten7Wanneer ik de kans krijg om een rondje te wandelen met een prachtige blauwe lucht en wetend dat er bomen in bloei staan dan hou je mij niet meer tegen. Ik neem mijn camera mee en ga op pad. Het liefst met één soort lens en daar de uitdaging van maken zo veel mogelijk foto’s maken die voor mij de JA factor hebben.

De-lente-is-genieten6

Ik zoek naar kleuren die mooi afsteken tegen de blauwe lucht. Zo kwam ik op mijn rondje rode besjes tegen maar ook rode takken. Ik hou van rode takken. Helaas als je ze in huis zet blijven ze niet zo mooi rood als in de natuur.

De-lente-is-genieten5Kijk eens hoe mooi dat rode afsteekt tegen de blauwe lucht. De details op de tak vallen ook daardoor veel beter op.

De-lente-is-genieten4

De-lente-is-genieten3

Van de opvallende planten en bomen naar de minder opvallende. De kleintjes waar je naar opzoek moet omdat je anders zo voorbij ze zou lopen. Van die mooie witte sneeuwklokjes krijg ik gewoon een glimlach op mijn gezicht. Ze zijn volmaakt, zacht en prachtig. Je moet er wel voor op de grond gaan zitten maar dat zijn ze zeker waard.

De-lente-is-genieten2De wereld wordt weer langzaam aam mooier en kleurrijker. De natuur wordt weer wakker voor een periode van warmte en zonnestralen.

De-lente-is-genieten-1

Lente wat hou ik van je!

have-a-nice-day-patricia-donderdesign