lentezon

De lentezon trekt me naar buiten

Al sinds het begin van het jaar wil ik naar buiten om te fotograferen omdat ik het heerlijk vind om op pad te gaan met mijn camera. In mijn planning van de maand komt het elke keer terug. Toch is het op een verdwaalde zondag met een beetje sneeuw na niet gebeurt. Sinds het weekend weet ik waarom. De lentezon ontbrak en daardoor trok de omgeving mij niet. Dit weekend scheen de lentezon en ging ik naar buiten naar de bloesempracht en andere mooie bloeiers.

Van allerlei kleuren komen er weer naar boven en dat is zo veel leuker dan het stomme bruine van de bomen zonder bloem of blad. Naast alles in de bomen zijn er ook veel tulpen in diverse kleuren. Soms moet je nog goed kijken om de bloemen te zien want sommige zijn heel klein. Hieronder een aantal witte bloemetjes die je als je langs de bomen loopt bijna niet ziet maar wanneer ik inzoom zijn ze daar. Ik kan hier dus zo van genieten, al die kleuren en vormen. Ons dorp is gelijk een stuk leuker om doorheen te wandelen. In de winter vind ik het maar saai maar nu loop ik door de ene na de andere straat.

Kan jij hier ook zo van genieten?