rondom

De natuur rondom mijn huis

Rondom mijn huis komt alles weer tot leven. Vanaf mijn balkon geniet ik van de roze bloesemboom. Aan de voorzijde zie ik een witte bloesemboom. Niet alleen de bloesem is te zien maar ook het madeliefje en tulpen die opeens ergens uit de grond komen.

In deze periode vind ik het heerlijk om uren buiten te wandelen met mijn camera. Ik kan van één tak met bloesem 40 foto’s maken en kijken hoe de bloesemboom eruitziet. Toch doe ik dit momenteel niet. Ik ben even buiten geweest en heb de natuur rondom mijn huis gefotografeerd.

rondom

In deze tijden dat we zo veel mogelijk thuis moeten blijven is het wel eens goed om te beseffen wat je dichtbij allemaal hebt. Prachtige bomen met bloesem, oranje, rode of roze bloemen. De natuur komt weer helemaal tot leven en meer dan ooit kunnen we ons dit nu beseffen dat alles weer opbloeit.

Helaas staat de wereld nu op zijn kop door het Coronavirus maar juist dan is het belangrijk om de kleine dingen te waarderen. Kleine dingen die gratis zijn dat is zelfs nog mooier. Mocht je zelf geen explosie aan bloesembomen tegen komen geniet dan even van deze foto’s die ik heb gemaakt.

De witte bloesem tegen de witte blauwe lucht vind ik echt betoverend. Toch blijft ook de roze bloesem favoriet. Bloesem doet me glimlachen en zorgt ervoor dat ik de wereld een stuk mooier vind. Helaas bloeien ze maar heel kort. Graag had ik de bloesembomen langer bloesem gezien want het is zo prachtig.

rondom

rondom

rondom

rondom

Zo dat was even een explosie aan foto’s. Hoe geniet jij momenteel van de natuur die zijn bloemen weer laat bloeien en prachtige kleuren laat zien?