natuur

De natuur van zomer naar herfst

Wanneer de natuur van zomer naar herfst gaat worden de kleuren anders. De kleuren worden warmer. Groen wordt rood, oranje, geel en bruin. De zon geeft minder warmte maar de bomen en planten des te meer. Ik hou van deze kleurverandering. Wandelen door de straten en al de warme kleuren zien vind ik dan echt heerlijk.

Ik merk dat ik in de herfst gewoon meer naar buiten trek. De zomer is lekker de temperatuur maar de herfst trekt me door de kleuren van de natuur. De bladeren die gaan vallen en waar je dan zo lekker doorheen kan slenteren.

De foto’s van vandaag zijn gemaakt tijdens een wandeling in september. Deze wandeling was ik niet ver van huis vandaan maar toch kwam ik echt heel veel moois tegen om te fotograferen. Veel planten gaven nog mooie bloemen maar een aantal bomen gingen al verkleuren. Echt een overgang tussen de zomer en de herfst was duidelijk aan de gang. Deze wandelingen zijn soms lang en soms maar een half uurtje. Het ligt er net aan hoeveel tijd ik heb en hoe ver ik wil gaan. Soms ligt het ook aan het weer want wanneer het opeens gaat regenen ga ik snel terug naar huis.