De Noordzeemoorden 1 - Galgenveld - Isa Maron

De Noordzeemoorden 1 – Galgenveld – Isa Maron

Heel vroeg in de ochtend gaat haar mobiel, jezus denkt Kyra Slagter als ze wakker schrikt. Wie? Hoe erg? Haar hart bonkt.

De Noordzeemoorden 1 – Galgenveld van Isa Maron
In Amsterdam Noord wordt in de vroege ochtend een lijk gevonden, hangend aan een lantaarnpaal aan het ij. Hiermee begint het “rechercheonderzoek”voor de 19 jarige Kyra Slagter wonend in Amsterdam noord. Tot ergernis van de echte rechercheur maud mertens die veel last ervaart van kyra in het lopende onderzoek naar de moord. Het blijft echter niet bij één moord en het mysterie wordt steeds groter Wie? en Waarom? en wat heeft alles met elkaar te maken.

Het is een spannend geschreven boek wat je het gevoel geeft dat je echt helemaal in het verhaal zit. Er worden veel details verteld over de moord(en) sommige luchtig over plaats delict maar sommige ook heel gruwelijk, bijvoorbeeld hoe de dader is omgegaan met zijn slachtoffers. Maar door dat alles weet Isa maron je van het begin te pakken zodat je het boek zo snel mogelijk wilt uitlezen met soms op het puntje van je stoel te zitten.

Gelukkig stopt het niet bij dit ene boek en kunnen we ons verheugen op het tweede deel van de vierdelige thriller de noordzeemoorden.