De perfecte notebook

De perfecte notebook

Notebooks kan je er niet genoeg van hebben maar je kan er ook teveel hebben. Zo heb ik er aardig veel en gebruikte ik niet elke keer dezelfde. Hierdoor is het lastig waar wat in stond. Notities kan ik niet meer vinden of ik moet echt gaan zoeken waar ik ze neer hed gezet. Nu hoeft dat niet meer ik heb namelijk een super fijne notebook gevonden en die gaat overal mee naar toe.

Bij de Hema kwam ik niet vaak, tot ik erachter kwam dat ze wel erg veel leuke dingen hebben. Zo kocht ik pas geleden een stolp voor mijn medailles. Een week later kwam ik er weer nu voor cadeaus voor mijn moeders verjaardag. Naast de cadeuas kocht ik ook een leuk tasje waar ze in konden. Een paar dagen later sta ik er weer en ik kan het niet laten om naast voor een ander ook even te kijken bij de stationary. Zes rondjes om de tafel, hier pak ik een pen daar een notitieblokje, post-its en nog veel meer heb ik in mijn handen. Daar op de tafel zie ik wat ik moet hebben.

Een prachtige notebook. Een notebook met een sluiting, een donker blauwe kaft en super veel notitieblaadjes. Ik ben gewoon verliefd op mijn notebook, de kleur is prachtig en dit seizoen mijn favoriete kleur. Fijn detail is de prijs van € 4,- dat vind ik voor een notebook van A5 formaat met harde kaft een sluiting en honderd bladzijdes echt weinig.

Voordat ik de notebook mee neem naar de kassa bekijk ik natuurlijk even de binnenkant. De blaadjes voelen fijn aan wat natuurlijk erg belangrijk is want niet fijn papier schrijft ook niet lekker. Weet je wat ik zo mooi vind van de blaadjes de lijntjes bovenaan. Een dubbele lijn voordat de pagina begint. Een klein detail maar ik vind het mooi het maakt het chique.

Beginnen in een nieuwe notebook is altijd het lastige. Wat zet je op de eerste pagina en waarvoor gaat hij dienen. Deze notebook is mijn everyday notebook. Van een to-do list tot recensies, van boodschappen tot quotes of websites die ik tegenkom. Al deze dingen zet ik hierin en ik noteer bovenaan de pagina de datum van de notities.

De rest wat ik in mijn handen had leg ik terug maar zal zeker binnenkort er weer heen gaan om wat te halen.