diergaarde

Diergaarde Blijdorp bezoekje

Zaterdag ga ik weer naar Diergaarde Blijdorp en ik heb nog geen eens de foto’s gedeeld die ik maakte toen ik tweede paasdag in de dierentuin was. Het staat al een tijdje op mijn to do lijstje. Ik maakte niet heel veel foto’s maar ik focuste me echt even op een aantal momenten.

Terwijl ik keek naar de mooie dieren was ik ook aan het kijken naar de mooie bomen die in bloei stonden. De natuur in het park is ook zo mooi vooral in de lente en zomer wanneer er veel bomen in bloei staan en er veel kleur en groen is aan de bomen. Een aantal foto’s die er voor mij uitsprongen en me doen herinneren aan de heerlijke ochtend.

Zaterdag ga ik weer een rondje wandelen door Diergaarde Blijdorp. Dit keer niet met mijn ouders en zus als gezin maar gezellig met een ander gezinnetje met een heel klein kindje die net een beetje kan lopen. Nog niet los maar hij is oud genoeg om dieren te gaan bekijken en dat vind ik leuk om te zien. Vooral ben ik benieuwd naar zijn reactie op de dieren. Verder enorm veel zin om bij te kletsen met mijn vrienden terwijl we wandelen door de dierentuin.

Bewaren

Bewaren

Bewaren