ook de dierentuin

Diergaarde Blijdorp; Dit is ook de dierentuin

We gaan naar de dierentuin om naar de dieren te kijken. Te genieten van de dieren die we anders nooit zouden zien. Vaak zien we niet wat er nog meer is daarom laat ik nu zien dat dit wat je hier ziet ook de dierentuin is. Van planten tot water of gewoon een alledaags dier het is ook de dierentuin. Ik kan enorm genieten van de plekjes waar weinig andere mensen komen om juist mooie dingen te ontdekken. 

ook de dierentuin

In Diergaarde Blijdorp heb je diverse watervallen. Heb je de juiste dag, met zon en het juiste moment dan kan je prachtige regenbogen zien. Alle kleuren zie je in de regenboog echt prachtig. Op de dag dat ik er was heb ik denk ik wel drie regenbogen gezien die zo mooi fel van kleur waren. Een prachtig verschijnsel.

Vroeger was voor mij Blijdorp geen Blijdorp zonder een bezoekje aan de reptielen in de rivierahal. Helaas is dit allemaal veranderd maar wist jij dat er naast de rivierahal een hele mooie binnentuin is. Hier vliegen vogels rond en hebben ze enorme bladeren van prachtige planten. Hieronder zie je wat ik allemaal zag in deze binnentuin. De bladeren waren groter dan mijn hele arm. In deze tuin kan je ook gewoon rustig even zitten langs het water met de mooie waterlelies.

Terwijl ik door de dierentuin wandel komen we langs de grote vijver en daar op een boomstam zitten een aantal eenden. Eenden in de dierentuin kan natuurlijk gewoon al weet ik nog wel wat spannende momenten vroeger met de leeuwen en tijgers en de eenden die zwommen in hun water. De eenden ze zaten zo ontzettend mooi dat ik er gewoon even een foto van moest maken. Of het nu dieren zijn die groot zijn of klein ze hebben mijn aandacht zelfs een alledaagse eend.

ook de dierentuin

DIergaarde Blijdorp weet me na enorm veel bezoeken nog steeds te verrassen. Het blijft toch elke keer weer een nieuwe beleving een ontdekkingstocht.