Diergaarde

Diergaarde Blijdorp elke keer anders

Diergaarde Blijdorp is nooit hetzelfde. Elke keer zijn er wel wat veranderingen of zie ik wat nieuws. Daarom vind ik het ook leuk om een abonnement te hebben. In mijn vakantie ben ik weer even geweest. We zagen nieuwe dingen en dieren in een ander jasje dan normaal. Een overzicht met natuurlijk veel foto’s.

Naast de dieren valt de natuur in het park me altijd op en dit keer kwamen we de onderstaande mooie bloemen tegen. Deze kwamen we tegen richting de vlinders, buiten een mooie grote bloem terwijl het al september was.

Bij de leeuwen viel mij heel wat anders op dan de leeuwen. Een wesp op het hek en met iets tussen zijn poten. Het leek wel een stukje vlees uit het leeuwen verblijf. Dus niet alleen de dieren in de dierentuin vallen me op maar ook de dieren die er binnen komen vliegen.

Binnenkort ga ik er weer heen om even te kijken bij de dieren en een rondje te wandelen.