Goed te beginnen

Doe elke ochtend iets om je dag goed te beginnen

Mus breid hun journals uit met een wel hele fijn. Doe elke ochtend iets om je dag goed te beginnen is een journal voor elke dag. Een journal om een fijne ochtend routine te ontwikkelen. 

Wat de achterkant verteld over Doe elke ochtend iets om je dag goed te beginnen

Ben jij iemand die iedere ochtend bij het afgaan van de wekker vrolijk fluitend uit bed springt? Of wil je het liefst meteen weer verder snoozen? Of je nu een ochtendmens bent of niet, wat je doet wanneer je wakker wordt, kan je humeur, welzijn en motivatie de rest van de dag bepalen. Dit journal met opdrachten, vragen en motiverende quotes van bekende schrijvers, atleten, filosofen, ondernemers en vele anderen helpt je een jaar lang een inspirerende ochtendroutine voor jezelf te creëren. Zo stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed, maar geniet je van alle mogelijkheden en mooie momenten die de dag je brengt!

goed te beginnen

Mijn ochtenden zijn de laatste maanden snooze ochtenden. Normaal stond ik voor mijn wekker ging al naast mijn bed. Dat lukt me niet meer, ik draai me om en om. Tot ik er echt echt uit moet en dat wil ik veranderen. Veranderen in weer fijne ochtenden waarin ik lekker uit mijn bed stap. Ik ben al een tijdje bezig met deze journal en dat is echt leuk. Ik snooze momenteel nog steeds maar ik neem wel even de tijd om een pagina open te slaan. Te lezen wat er staat, de vraag te beantwoorden of te doen wat er staat.

Een nieuwe routine is de afgelopen weken ontstaan en die ging niet gelijk helemaal lekker maar de afgelopen week heb ik deze elke dag gedaan. Voor ik naar mijn werk ga wandel ik 10 minuten buiten. De frisse lucht inademen, bewegen, buiten zijn, de natuur zien ontwaken, heerlijk is dat. Voor nu doe ik 10 minuten omdat het past maar wie weet breid dit nog uit naar meer.

Doe elke ochtend iets om je dag goed te beginnen is een mooie journal die fijn in de hand ligt. Het formaat is 15 x 12,2 x 3,3 cm, heel handzaam. De cover is oranje met zilverfolie en witte letters. Heel basic maar echt heel mooi vind ik dit. Het past in de sfeer met de andere journals. De inhoud is rustig met hier en daar wat meer kleur op quote pagina’s maar verder is het heel rustig vorm gegeven. De journal heeft ook een mooie leeslint zo kan je de avond van te voren bijvoorbeeld al een mooie opdracht voor de volgende dag kiezen.

De volgorde waarin je deze journal gebruikt is niet belangrijk. Sla een pagina open en doe deze. Vul de datum van de dag in dat je hem doet op de daarvoor bestemde plek en je weet wanneer je deze pagina gedaan hebt. De pagina’s zijn niet voorzien van een datum dus je bent vrij om in te vullen waarneer je wilt. Wil je meerdere op één dag doen dan kan dat natuurlijk, je bent helemaal vrij hoe jij deze journal gebruikt. Deze journal is verkrijgbaar voor € 14,99 bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Op naar een fijne ochtendroutine met weinig snoozing!

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC