Doe meer met boeken

Doe meer met boeken

Boeken zijn er om te lezen, herlezen en in de kast te staan om ernaar te kunnen kijken. Boeken zijn voor mij belangrijk. Mijn leesboeken ga ik heel netjes mee om. Toch vind ik het leuk om creatief met boeken te zijn. Deze schaf ik dan ook speciaal aan om er creatief mee te kunnen zijn.

Op pinterest vind ik het heerlijk om te zoeken naar allerlei vormen van inspiratie. Zo heb ik weer leuke nieuwe inspiratie om te doen met boeken. Je kan kan het zonde vinden maar ik denk zo er zijn mensen die de boeken weg doen en nu hebben ze nog steeds een bestemming alleen een creatieve.

Een nachtkastje van boeken, niet allemaal in verschillende kleuren maar heel rustig wit. Eenvoud maar toch perfectie. Dit zou ook leuk zijn als bijzettafeltje naast een mooie leesstoel.

Een decoratief element zoals hierboven zou ik erg gaaf vinden in de woonkamer. Precies in de nutteloze hoek naast de boekenkast zal dit erg mooi staan.

Een pagina uit een boek kan je dus ook gebruiken om een vlinder te maken. Deze vlinder zal mooi staan op een cadeautje of in een mooi lijstje wanneer er meerdere vlinders bij elkaar zijn. De ideeën over wat er allemaal kan met dit inspiratieplaatje beginnen al te komen.

Waarom moeten planten altijd in een potje. Ik vind dit echt super leuk eruit zien. Zelf heb ik er geen ruimte voor en een klein katje die het maar al te graag weer uit elkaar zou halen. Toch vind ik het een leuk idee om te onthouden.

Deze clutch vind ik dus echt geweldig. Een boek als clutch dat is toch echt enorm gaaf. De clutch is nog heel gemakkelijk te maken ook dus dat ga ik zeker proberen.

Bronnen: Sanna & sania, Brit + co, apartment therapy, Todolwen