doosje vol

Doosje vol mooie momenten

Herinneringen bewaar je in je hoofd. Toch vergeet je soms wat mooie momenten. Over heel wat jaar ben ik zeker vergeten dat ik heb mogen knuffelen met Kraaltje en Croosje in hun hok. Nu weet ik het nog maar zulk soort momenten moet je opschrijven en dat kan met een Doosje vol mooie momenten

Uitgeverij Mus maakt echt uiteenlopende producten. Van kleurboeken tot vakantieboeken voor volwassenen en nu is er een Doosje vol mooie momenten. Doosje vol mooie momenten bevat 100 kaartjes om zelf in te vullen. Je vult de datum in en daaronder schrijf je wat wilt. Wat he gedaan hebt die dag iets leuks wat gebeurt is, iets liefs wat gezegd is of iet bijzonders wat gebeurt is.

De kaarten zijn er in acht verschillende designs waarvan de basis hetzelfde is. Het zijn stevige kaarten die dubbelzijdig in te vullen zijn. Bij te weinig ruimte aan kant één kan je verder schrijven op de tweede kant of dit als een nieuw moment gebruiken.

De kaarten zitten in een stevig doosje met een vrolijk design. Om de kaarten eruit te halen is er een lint in het doosje gelegd en zo trek je gemakkelijk de kaarten uit het doosje.

doosje vol

Een doosje vol mooie momenten is leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Wanneer je alles volgeschreven hebt kan je heerlijk terugblikken op mooie momenten met deze kaarten. Ik hoop deze maand er al heel wat mooie momenten aan toe te kunnen gaan voegen.

Voor € 14,99 heb je bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.) dit mooie doosje waarmee jij je eigen momenten kan opschrijven en verzamelen. Of je maakt kaarten met herinneringen met je partner en geef ze wanneer ze vol geschreven zijn cadeau.

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus