moed

Doreen Virtue – De moed om creatief te zijn

Geloof in jezelf, je dromen en je creatieve ideeën is wat op de voorkant van De moed om creatief te zijn van Doreen Virtue staat. Een tekst die mij enorm aanspreekt want vaak genoeg ben ik te onzeker over wat ik maak. Is het wel leuk/mooi/goed genoeg.

De tekst die volgt op de achterkant zorgde dat ik dit boek wilde lezen. Wat er stond? Denk je dat creativiteit alleen is weggelegd voor kunstenaars of voel je je onzeker over je eigen talent? Dan is dit boek voor jou. Iedereen is creatief geboren!

Heel eerlijk, ik heb een heel tijd gedaan over het lezen van De moed om creatief te zijn. Niet omdat ik het niet wilde lezen maar omdat Doreen Virtue het over engelen ging hebben die haar aanspreken. De religieuze achtergrond vind ik een beetje lastig af en toe. Gelukkig is het onderwerp aansprekend genoeg dat ik elke keer weer een stukje lees. Geen spijt dat ik het boek heb uitgelezen want het geeft me duidelijk advies en tips en daarom ben ik het ook gaan lezen.

Na het lezen heb ik een aantal goede handvaten om mee aan de slag te gaan. Het hoofdstuk over tijd vrij maken vond ik heel fijn om te lezen en ook het stuk over gefocust blijven. Ik heb goede tips kunnen halen uit het boek bijvoorbeeld over je werkplek of je vibe toepassen en het werkt echt. Het boek leest op de engelen stukken na erg gemakkelijk en is op een goede manier ingedeeld, alles komt voorbij van je werkplek, aan de slag gaan tot geld vragen voor je werk. Ik heb zeker wat aan dit boek gehad en ga meer creëren en delen.

Wil je meer creatief zijn, geen remming meer voelen en durven delen dan is De moed om creatief te zijn er voor jouw. Je kan dit boek voor € 18,99  bij bol.com  kopen (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Boekerij

Bewaren