jas

Dyanne Beekman – Jas tot tas

Een klein boekje wat je in je broekzak kan steken en wat Jas tot tas heet. Het is een boekje van Dyanne Beekman wat ik al een aantal heb en nu maar eens helemaal gelezen heb. Ik had hier en daar wel wat gelezen maar nu heb ik alle kledingtips en adviezen tot mij genomen.

Wie is Dyanne Beekman

Dyanne Beekman is fashionondernemer en televisiepresentatrice. Voor het grote publiek werd ze bekend met onder andere het televisieprogramma Looking Good op RTL 4 en met De DYANNE collecties. Zelf keek ik naar haar op tv en heb ik kleding uit haar collectie gedragen die toen bij de C&A verkocht werd. Ik zie zo mijn grijze broek nog voor me dat was echt een favoriet en als hij er nu nog zou zijn zou ik hem direct halen.

jas

Jas tot tas – Je bent je eigen stylist

Hoe word je de beste vrienden met je kledingkast? Imagoconsultant en fashionondernemer Dyanne Beekman vertelt in Jas tot tas hoe je, door je kledingkast te kennen, het maximale uit je garderobe haalt. In theorie heb je maar 12 basiselementen in je kast nodig om je voor elke gelegenheid te kunnen kleden: de ‘jas tot tas’-formule. Voorkom miskopen, stress in de ochtend en zorg ervoor dat je vakantiekoffer altijd dicht kan! Ontdek samen met Dyanne je eigen stijl en hoe je deze kunt uitdragen; je bent je eigen stylist.

Een fashionboekje vol praktische tips en inspirerende beelden.

Het is een leuk boekje om te lezen, door te nemen en tips te proberen. De sfeerbeelden zijn mooi, de kledingfoto’s sluiten aan bij het onderwerp en ik heb al een paar tips toegepast die zeker de outfit beter maken. Het zijn vaak tips die je outfit afmaken, net even die details, waarom iets beter ud voor jouw maar ook opbergadvies, bewaartips en nog meer. Soms zijn het kleine dingen maar dan kan je outfit wel af van zijn of de maat beter zitten.

De stijl die Dyanne zelf draagt maar ook adviseert is zeker hoe ik er altijd bij wil lopen maar ik ben zeker zo iemand die daar echt niet elke keer moeite in steekt maar laten we beginnen met minimaal één dag in de week dan is dat al een pluspunt om beter te kleden of een betere stijl te hebben.

Jas tot tas is alleen tweedehands via bol.com te koop maar misschien vind je hem nog in jouw boekhandel als je hem leuk vind.