Dyanne beekman – No 1

Dyanne-beekman-No-1-Geen-stijlgids,-geen-psychologie,-maar-een-inspirerende-mix

Een boek wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond maar nooit gekocht werd tot ik op manuscripta Dyanne Beekman hoorde in het Libelle nieuwscafé. Het boek moest er zsm komen en daardoor belande hij toen een week later op mijn deurmat. Natuurlijk ben ik er gelijk in gaan lezen, elke keer weer een stukje en een opdrachtje. Het boek is uit de opdrachten zijn nog niet klaar dus ik kan nog wel even van dit boek genieten. Op 27 oktober 2011 verscheen het eerste boek van Dyanne Beekman, No 1.  Wat ze in de afgelopen jaren als imagostylist heeft geleerd is dat het veel belangrijker is om te weten wie je bent en wat je wilt uitstralen. Alleen is dat vaak het probleem: in alle drukte zijn we vergeten wie we nu eigenlijk zijn. In haar eerste boek, No 1, laat Dyanne de lezer weer bewust naar zichzelf kijken en laat ze zien hoe je dit bewustzijn kunt vertalen naar een kledingstijl. Als de buitenkant klopt met de binnenkant, dan ben je niet alleen op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn gelukkig met jezelf. En straal uit wie je bent!
Jij bent No 1!

No1 in het kort:
– Geen stijlgids, geen psychologie, maar een inspirerende mix
– Na het lezen van dit boek weet je (weer) wie je bent en wat je wilt uitstralen
– Veel voorbeelden uit de praktijk. Dyanne Beekman werkt al ruim zestien jaar in het modevak
– Met persoonlijke ontboezemingen over haar jeugd, relatie(s) en de ups en downs in haar leven

Het boek is een persoonlijke gids, die je bewust en anders naar jezelf laat kijken en het onmogelijke mogelijk maakt. Als je weet wie je bent, straal je dat ook uit.’ – Dyanne

Dyanne beekman - No 1 Geen stijlgids, geen psychologie, maar een inspirerende mix

Mijn mening over No 1: Het is een inspirerend boek, het laat je nadenken over situaties, momenten, hoe iets anders kan, gemakkelijker of praktischer. Het leest fijn en door de persoonlijkheid die Dyanne aan het boek geeft is het niet of je een boek leest maar gewoon luistert naar iemand. De opdrachten zijn leuk en uitdagend, laten je nadenken over vroeger, nu en de toekomst. Nog steeds heb ik niet op de bladzijdes geschreven want dat vind ik gewoon zonde. Het boek is voor mij nog niet helemaal af want er staan nog zat opdrachten in maar die zal ik af en toe gaan doen. Het is eigenlijk een boek die je er gewoon af en toe bij kan pakken een stukje kan lezen en weer weg kunt leggen. Ik kan het niet precies uitleggen maar ik vind het een fijn boek.