Een heerlijke zondag

Lente, zon, een blauwe lucht en een zacht briesje daar kan ik geen genoeg van krijgen. Afgelopen zondag was het weer een heerlijke zondag en nam ik mijn camera mee op pad terwijl mijn vriend met zijn droid aan het vliegen was. Allereerst ging natuurlijk die prachtige blauwe op de foto met een mooie witte boom op de voorgrond. Daarna ging ik een beetje experimenteren met mijn 50 mm lens. Dit is namelijk de eerste lente samen met deze lens en nu kan ik echt lekker veel gaan oefenen, mijn object voor deze keer werd een paardenbloem lekker knal geel tegen een achtergrond van groen gras.

Een heerlijke zondag

Een heerlijke zondag

Toen ik het net een beetje klaar was met de weinig uitdagende omgeving kwamen opeens uit het niks twee modellen aanlopen. Eén van de twee kwam zelfs naar me toe lopen, kopjes geven en ging richting het schelpenpad lopen en mooi liggen. Helaas kon ik hier maar kort van genieten want we hadden een droid probleem. Ons vliegtuigje was in een boom gekomen en dan ook echt hoog in een boom. Toen die er eenmaal uit was waren mijn modellen en de zin om te fotograferen weg.

Een heerlijke zondag

Vandaag is het hopelijk weer een mooie dag, kan ik weer lekker fotograferen, hardlopen en genieten van de zon. Allemaal een fijne laatste Koninginnedag gewenst.