Een herinnering op canvas

Een herinnering op canvas

Een herinnering op canvas laten afdrukken, ik hou ervan! Bij ons groot aan de muur hangt Donder en ik heb een aantal canvassen die ik wissel in de gang. Ik kreeg de vraag van Fotofabriek of ik een canvas zou willen testen. Aan de muur heb ik een wens en dat is een hele grote afdruk van Rotterdam maar helaas dé foto heb ik nog niet gemaakt. Tijdens mijn week vrij maakte ik de perfecte foto voor de canvas. Terwijl ik hem bestelde wist ik al wat ik ermee ging doen.

Meerdere malen heb ik canvassen laten maken en ik heb ze ook zelf gemaakt. Op mijn werk maken we af en toe canvassen. Niet heel vaak maar we kunnen het en het is leuk om te doen. Het testen van een canvas vind ik dan ook erg leuk. Kwaliteit vergelijken en beoordelen. Wij printen met een HP Designjet Z6600 die met 6 kleuren plot en Fotofabriek werkt met een machine di e12 kleuren gebruikt. 12 kleuren dat is gewoon echt heel veel. De kleuren worden hierdoor beter en dat maakt me echt heel nieuwsgierig naar de canvas maar eerst bestellen.

Het bestellen gaat echt heel erg makkelijk. Het menu om te vinden wat ik wil bestellen is erg gemakkelijk. Ik ga naar wanddecoratie en daar kies ik uit all keuzes voor Foto op canvas. Het menu wat volgt is gemakkelijk te volgen. Ik kies mijn formaat 30 x 40 cm liggend. Hierna kom ik in een editor programma wat echt heel simpel is. Je kunt voorgeprogrammeerde opties kiezen maar ook zelf opmaken. Je ziet goed wat er van je foto zichtbaar wordt en wat er naar de zijkant zal gaan en wat naar achteren om de canvas te bevestigen. Wanneer je tevreden bent hoe de foto op het canvas komt bestel je hem.

De bestelling werd bevestigd en die avond krijg ik een verzendbevestiging. De canvas komt gewoon al de volgende dag in huis! Weet je hoe snel dit is. Wat me direct opvalt wanneer de canvas bezorgt wordt is de goede verpakkingswijze. Perfect in een kartonnen doos wordt mijn bestelling geleverd. Om de canvas zitten stootkussentjes en zo wordt de afdruk perfect beschermt. Deze manier van verzenden hadden we nog niet gezien en is echt heel goed.

Hoe de canvas eruit ziet? Echt prachtig, de kleuren zijn helder en sprekend precies zoals deze dag en de locatie was. Ik vind de canvas heel levendig overkomen. Het doek is van een mooie stevige kwaliteit het is goed opgespannen en er zit een ophangsysteem bij die je zelf kan monteren op welke plek jij wilt.

In mijn vlog kan je zien hoe ik de canvas binnen krijg en uitpak. Ik koos voor een foto van Rianne en mij. Een leuke herinnering aan onze dag in Rotterdam maar hoe veel leuker is het om iemand anders er blij mee te maken en dat deed ik dan ook. Ik maakte onze ouders blij met de canvas en blij waren ze zeker. Gelukkig kan ik er zelf ook nog van genieten want wanneer ik bij mijn ouders ben zie ik ons lachend hangen.

Bestel jij wel eens een fotoproduct? Waar let jij dan allemaal op? Ik let op echt op van alles. Van de manier tot bestellen tot hoe het geleverd wordt. Misschien komt dit wel doordat ik zelf in die sector werk maar het zijn details die het hele proces wel fijner maken en dat was bij Fotofabriek zeker allemaal top en als het resultaat dan zo mooi is dan is de keuze voor een volgende keer wel heel gemakkelijk waar ik wat ga bestellen.

Recensie exemplaar met dank aan Fotofabriek