Een kast vol met boeken maar wat ga ik lezen

Een kast vol met boeken maar wat ga ik lezen

Een kast vol met boeken maar wat ga ik lezen. Wanneer ik een boek aan het lezen ben wat me niet helemaal pakt wil ik wat anders lezen maar wat weet ik vaak niet.

Ik kan uren voor de boekenkast zitten er een boek uitpakken, bekijken, de achterkant lezen, soms zelfs de eerste bladzijde lezen en weer terug zetten. Dan zit ik weer even te kijken en pak ik weer het volgende boek. Aan het einde van de avond heb ik mijn hele boekenkast weer gezien maar geen boek gelezen. Een aantal dagen lees ik dan niks tot ik opeens een boek uitkies. Soms weet ik niet meer waarom ik een boek heb gekocht, heb ik spijt dat ik niet gelijk ben gaan lezen toen ik hem kocht of snap ik niet hoe ik ooit door een boek heen ga komen.

Een boeken to read list werkt bij mij niet goed, ik hou me niet aan de lijst en lees de boeken die nieuw binnenkomen eerder dan de boeken die al lang in de kast staan. De boeken in de kast moeten uit, moeten gelezen worden en beoordeeld.

Hoe kiezen jullie je boeken uit?

Binnenkort kunnen jullie niet alleen mijn mening over boeken hier lezen maar ook de mening van mijn zus, ze leest ook enorm veel, heeft een kast vol met allemaal leuke boeken en we hebben maar weinig dezelfde boeken. Wanneer haar eerste boek online komt weten we nog niet precies maar ik kan je wel verklappen dat het een boek is waar je honger van krijgt.