Een kleine wandeling

Een kleine wandeling

Een kleine wandeling van nog geen 10 minuten, gewoon een rondje om het huizenblok. Soms is er niet meer dan dat nodig om een heerlijk rondje te lopen en gelijk een aantal leuke foto’s te maken en leuke dingen tegen te komen.

De rode takken die door de groene struiken steken trokken al heel de week mijn aandacht. Vanuit ons huis kan ik ze zien staan en ze trekken gewoon enorm de aandacht. Ik moest die dus gewoon even op de foto zetten. Het liefst zou ik ze meenemen en in een vaas zetten samen met de witte takken die ik al heb maar deze takken horen in de natuur.

Een kleine wandeling

De takken zijn op de foto gezet en onderweg trekt een hulst blad en een mooi gekleurd blad (zie boven) ook nog even mijn aandacht maar als ik de hoek om ben zie ik iets veel leukers. Daar kwam deze tijger aanlopen, gefascineerd door het geluid van mijn camera kwam hij steeds dichter bij. Hij vond het leuk om op de foto gezet te worden.

Een kleine wandeling

Langzaam ging ik weer verder en liep ik nog een hoek om. Daar kwam ik weer een kat tegen, niet de vriend van donder want ze hebben samen soms ruzie ondanks dat er een deur tussen hun inzit, wel de vriend van mijn vriend en die vond het wel tof dat hij ging poseren voor mij.

Zo kan een klein rondje toch wat mooie plaatjes opleveren.