Een koude paasdag in Blijdorp

Afgelopen zondag ging ik eindelijk met mijn ouders naar Blijdorp, een koude paasdag in Blijdorp. Beiden heb ik ze een abonnement gegeven zodat ze dit jaar nog veel vaker even naar Blijdorp kunnen en ook met mooier weer want wat was het koud zondag, zelfs de waterval was nog bevroren.

Een-koude-paasdag-in-BlijdorpOndanks de kou hebben we weer veel mooie beesten gezien en lekker kunnen fotograferen. Al heb ik dit keer weinig foto’s voor mijn doen maar dat kwam omdat ik vooral eens wou fotograferen met mijn 50 mm lens ipv standaard met mijn 55 – 250 mm. Wat ik erg mooi vond was dat de octopus net langs het raam ging bewegen toen we er langs liepen. Een mooi maar erg vreemd beest.

Een koude paasdag in Blijdorp en geen Olli

Natuurlijk had ik gehoopt deze week al een Olli te hebben maar helaas is hij helemaal uitverkocht. Gelukkig komen ze snel weer en dan zal ik zeker proberen er één te halen. Wel ben ik even met de grote Olli op de foto geweest, jammer genoeg kon ik hem niet meenemen maar had het zo gedaan hoor, mee de auto in en midden in de woonkamer een Olli.