Een mooi plekje voor mijn fototoestellen

Vorige week liet ik jullie een van mijn nieuwe aanwinsten zien de Polaroid instant 30, dit was er één van de drie nieuwe fototoestellen die ik pas in mijn bezit kreeg. In totaal heb ik nu vijf oude fototoestellen en bij zulke mooie objecten hoort ook een mooi plekje.

Waar ik ze zou plaatsen heb ik wel even over na moeten denken, ze moesten een mooie plek krijgen en veilig weg van de katten. Waarom een mooie veilige plek? De toestellen zijn minimaal 50 jaar oud één toestel is van mijn oma geweest, één van mijn vader en drie toestellen heb ik gehad van een vriendin die wist dat ik deze toestellen een mooi plekje kon geven. Wat wordt dan het mooie plekje, veel inspiratie vond ik wel maar dat was niet passend bij onze huiskamer/werkplek. Ooit hoop ik ze zo’n mooi plekje te kunnen geven als hieronder.

Een mooi plekje voor mijn fototoestellenEen mooi plekje voor mijn fototoestellen

Een mooi plekje voor mijn fototoestellen

In de tussentijd heb ik een mooi plekje gecreëerd, mijn oude vitrinekast heb ik weer in elkaar gezet en nu staan staan ze veilig weg voor Sweety en het is een mooi geheel alle toestellen in een kast bij elkaar. Naast de toestellen ligt er nog meer in, een 620 rolfilm, ontwikkelde foto’s, een quote, handleidingen, lampjes, een alluminiumafdruk en een standaard met foto’s erin van mijn photoshoots.