kralingse

Een plek waar ik graag kom

Een plek waar ik graag kom midden in de stad maar geen idee van de drukte in de stad dat is het Kralingse bos. We zijn er vaak niet lang, gewoon eventjes maar het is er fijn. Langs de hertjes, door het bos en langs het water.

Wanneer we naar het Kralingse bos gaan nemen we altijd eten mee voor de herten. Je ziet veel mensen met oud brood maar wij hebben verse sla bij ons. Altijd even naar de supermarkt voor we naar ze toe gaan. Hoe veel kost een kropje sla, zelf willen we ook vers eten dus de hertjes krijgen dat ook. Weet je hoe lekker ze sla vinden, als je de krop niet goed vast houd ben je hem zo kwijt. Echt een plezier om ze eten te geven, te aaien en aandacht te geven. Vooral de herten die vaak wat minder aandacht krijgen omdat de andere herten ze wegduwen. Ja wij letten erg op wie al heeft gehad en wie niet want eerlijk moeten ze het van ons delen.

We wandelen altijd en heel rondje om het verblijf van de herten. Waarom? Aan de achterkant lopen ook vaak herten en die lusten ook graag wat. Je hebt altijd een paar die niet bij de groep staan maar lekker rustig met een paar ergens anders liggen. Vanaf daar wandelen we dan door het bos of richting de plas. Bij de plas vind ik de vlonders zo fijn. Vooral bij een beetje ruig weer is dat echt zo heerlijk om overheen te lopen, lekker uitwaaien met uitzicht op de stad. De vlonders hadden van mij veel langer gemogen. Helemaal langs het water dat had ik wel echt gaaf gevonden.

Ja het Kralingse bos is een fijne plek midden in de stad om even lekker te wandelen en ontspannen. Dit zal zeker niet het laatste rondje dit seizoen zijn want wij zijn echt herfst wandelaars in het bos.

Ben jij wel eens naar het Kralingse bos geweest?