Een van mijn favoriete plekken in Rotterdam

Vandaag even geen verslagje over Rome maar Een van mijn favoriete plekken in Rotterdam en dat is het Kralingse bos. Zondag zijn we sinds een lange tijd weer een klein rondje wezen wandelen.

Een van mijn favoriete plekken in Rotterdam

Van te voren hadden we een heerlijke Turkse pizza met vlees gehaald bij Has en al lopend hebben we die opgegeten. Natuurlijk begonnen we bij de herten, hun geweien zijn weer prachtig aan het groeien en ze zijn zo lief. Wat ik echt super gaaf vond waren twee kleine hertjes die ik opeens midden op het veld zag rennen achter hun mama aan. Blijft altijd een leuk gezicht hoe hertjes rennen. Natuurlijk bleven we niet alleen bij de herten maar gingen we ook een stuk door het bos lopen en via de plas en de steigers liepen we terug. Er stond een enorme wind dus werden we terug richting de auto geblazen met de wind heerlijk in onze rug. Het uitzicht vanaf de steigers vind ik zo fijn, ik zou mijn huisje daar wel neer willen zetten. In de ochtend zou ik dan een heerlijke run kunnen doen en op de fiets kan ik dan richting mijn werk. In de avond lekker relaxen aan de plas of nog een rondje skeeleren en de zon zien ondergaan met Rotterdam op de achtergrond. Hoe mooi zou dat zijn. Helaas blijft dit een droom dus binnenkort er maar weer eens snel heen om een rondje te skeeleren met mijn zus en een rondje hardlopen om de Kralinse plas.

Een van mijn favoriete plekken in Rotterdam