veel regen

Eerste trainingsweek van het nieuwe jaar met veel regen

Trainend het jaar uit en trainend het jaar in. Heerlijk om elke dag in beweging te zijn. Helaas waren mijn wandelingen met veel regen maar toch ging ik naar buiten.

Het nieuwe jaar met veel regen

Elke dag ben ik lekker gaan wandelen maar ik mis de lekkere lente of zomeravonden. Dat het nog licht is in de avond, de zon zien ondergaan. De fijne temperaturen en dan vooral minder regen. Met regen naar buiten gaan is echt minder fijn. Daarnaast zijn mijn rondjes enorm beperkt in het dorp want alles is ongeveer een straal van 600 meter van mijn huis vandaan. Gelukkig kan ik een aardig rondje wandelen. Het is niet hetzelfde als lekker naar de surfplas kunnen wandelen maar gelukkig zal dit snel weer kunnen.

Mijn rondjes wandelde ik deze week niet alleen in de avond. Donderdag besloot ik tegen mijn collega te zeggen dat we in de pauze naar buiten gingen als hij mee wilde en zo maakte we in een half uur een heerlijke wandeling. Vrijdag zei hij het tegen mij en maakte we een ander rondje. We hoopten een rondje met niet veel regen. Helaas ging het toch regenen en zelfs een beetje hagel kwam op ons neer maar toch was het heerlijk om in de pauze aan de wandel te zijn.

Thuis wandelde ik twee keer niet alleen. Vrijdag avond deden mijn vriend en ik een klein rondje door het dorp. Het was overal aardig glad aan het worden en koud door de wind maar zo’n klein rondje is dan toch even lekker. Zaterdag regende het bijna heel de dag en dat was zo triest. Toch zijn we samen lekker gaan wandelen. Niet verwacht dat mijn vriend dit voor zou stellen maar hij had wel door dat ik het fijn vond. We waren eenmaal thuis zeiknat maar ik vond het fijn dat we naar buiten waren geweest en eenmaal aan de wandel merk je er weinig meer van dat je nat wordt.

Zondag sloot ik de wandelweek af met een +5 km wandelrondje aan het einde van de avond. Even proberen om de dag eruit te lopen. Mijn weektotaal was top lekker veel stappen gemaakt en meestal lekker genoten van mijn wandelrondjes.

Trainen thuis

Het trainen thuis vind ik niet elke dag top. Donder vind het leuk om me aan te vallen wat dus spelen is maar niet als je aan het trainen bent. Thuis kan veel afleiden maar aan de andere kant ben ik elke dag lekker bezig geweest en dat vind ik wel fijn. Benen, abs, armen, full body, alle onderdelen kwamen voorbij voorbij deze week. Wat ik aankomende week ga doen dat weet ik nog niet misschien even een rustigere week inplannen gewoon omdat het ook goed is om soms een rustigere week in te plannen.

Actief bezig zijn blijf ik fijn vinden maar niet met veel regen dus laten we hopen op dagen waar we meer zon hebben en minder regen.