Eindelijk een trotse plek voor mijn boeken

Eindelijk een trotse plek voor mijn boeken

Daar staan mijn boeken dan. Achter de tv weggestopt. Heel druk als we naar de tv kijken een ongeordend stel boeken die maar neer worden gezet waar het uitkomt. Veel ander troep komt ook op de planken te liggen. Het moet anders. Het werd een hele verbouwing maar dan heb je ook wat.

Eindelijk-een-trotse-plek-voor-mijn-boeken

Het begint met alle boeken uit de kast halen. Wie had dit plan ook alweer verzonnen? Ruim 500 boeken moesten uit de kast. De kast werd losgekoppeld van de andere delen. Schoongemaakt en verplaatst naar de andere kant van de kamer. Wanneer alles schoon is begint het leukste gedeelte. Het inrichten. In het begin is het leuk maar na een tijdje vooral zwaar en heb ik geen idee meer hoe het moet. Gaat alles op uitgeverij, gaat het op kleur op schrijver of op hoogte. Boven in ieder geval een plank vol met Jill Mansell boeken en Cecily von Ziegesar, drie rijen The house of books en rijen zwart. De rest van de boeken zet ik op gevoel neer. Gelukkig kreeg ik hulp van mijn zus en hebben we het samen mooi ingericht. De kast is te klein dus onderin is er al een dubbele rij ontstaan.

Eindelijk-een-trotse-plek-voor-mijn-boeken-1

Aansluitend is mijn bureau met haaks erop nog een bureau. Het “lege” bureau vind de kleine Mevrouw Mieps heerlijk maar is eigenlijk om aan te werken, tekenen en creatief bezig te zijn. Op het moment liggen de boeken die ik aan het lezen ben op dit bureau samen met onwijs leuke post van Blossom Books en Uitgeverij Atlas contact

Eindelijk-een-trotse-plek-voor-mijn-boeken-3

Op het moment lees ik vier boeken. Vier totaal verschillende boeken. Ik lees de grote van gogh atlas, On top van Anna Nooshin, jet set summer van Victoria Delano en een boek over Yoga. Binnenkort kan je dus van deze boeken recensies verwachten. Hieronder zie je de post die ik van de twee uitgeverijen kreeg. Echt super leuk, boekenleggers zijn super fijn, leuke quotes altijd welkom en een deurhanger met deze tekst is de beste. Er zat ook nog een poster bij het pakketje van Blossom Books alleen die had ik nog niet op de foto gezet. Wie weet deel ik deze later nog eens, ik ga er zoiezo een mooi plekje voor zoeken.

Eindelijk-een-trotse-plek-voor-mijn-boeken-7

Op het tweede bureau daar kan ik foto’s bewerken, dingen ontwerpen en bloggen. Met een mooie quote op mijn desktop: Reading is dreaming with open eyes.

Eindelijk-een-trotse-plek-voor-mijn-boeken-4

Ik ben echt enorm blij met dit plekje voor mijn boeken en de boeken die nog komen gaan. Ooit hoop ik een kamer te hebben waar ik een hele wand heb die ik kan vullen met boeken maar voor nu ben ik heel tevreden en kijk ik met trots naar alles wat ik heb.

Voor de goede opletter het blauwe boek bovenaan is inderdaad 3x dezelfde alleen toch anders; een vooruitleesexemplaar met roze voorkant, een metro vooruitleesexeplaar en een gesigneerd exemplaar door michael pilarczyk.