elke dag

Elke dag een vraag 2023

Waar ben je jezelf dankbaar voor? Wat is je favoriete filmquote? Welke muziek luister je de laatste tijd veel? Elke dag een andere vraag. 365 dagen lang een andere vraag en vijf jaar lang elke dag in te vullen. Even nadenken over iets, stilstaan bij een moment maar niet een echt dagboek bijhouden maar wel een soort van dagboek. Want de muziek die ik nu luister is bijna zeker andere muziek volgend jaar en het jaar erna. 

In Elke dag een vraag beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Door dit te doen, heb je na die tijd een ontzettend leuk en persoonlijk naslagwerk. Het concept is simpel: het boek stelt je 365 vragen, één voor elke dag. Op welke pagina staan vijf vakken om je vraag in te beantwoorden: één vak voor één jaar. Je kunt dus ook zien hoe je zelf in vijf jaar verandert en wat je allemaal meemaakt en denkt. Een ideaal dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven en een geweldig boek om cadeau te geven of te krijgen.

elke dag

Mijn vorige versie is van 2017 die ik heb. Alweer een tijd geleden en een hele andere versie kwa looks. Dit dagboek is een prachtige editie die een leerlook heeft met gouden bedrukking. Dit geeft echt een luxe uitstraling. De binnenkant is heel basic. Bovenaan de datum, eronder in dikke letters de vraag van de dag en dan vijf keer vijf lijntjes om je antwoord in te vullen. Voor die lijntjes staat 20.. zodat je zelf het jaartal in kan vullen wanneer jij het invult.

Elke dag een vraag beantwoorden vind ik dus echt heel erg leuk, één nadeel ik vergeet dit heel vaak. Dit wordt voor mij dus geen vijf jaar overzicht maar ik denk wel een zeven of acht jaren overzicht. Ja zelfs wanneer ik het boekje in mijn tas stop vergeet ik het gewoon in te vullen. Het idee hiervan vin ik wel ontzettend leuk, de vragen zijn heel afwisselend. Van een simpele vraag als Wat is je favoriete feestdag? tot een vraag waar je over gaat nadenken In welke filmwereld zou je willen leven? Op mijn verjaardag staat de vraag; Als je een tatoeage liet zetten, wat zou je dan op je lijf laten vereeuwigen? En waar? Een super leuke vraag waar ik zeker vaker over nadenk.

De looks van deze versie vindt ik echt heel mooi. De leren look, de gouden letters en het mooie leeslint. Vaak begin ik in dit soort dagboeken gewoon midden in het als ik ze krijg. Ik ga dat niet doen. Het begin is op 1 januari dan ga ik de eerste vraag invullen. Dus 1 januari begin ik met Welke les kun je trekken uit jouw verleden?

elke dag

Elke dag een vraag is een leuk gemakkelijk dagboek voor jezelf maar ook zeker leuk om cadeau te geven of te krijgen. Voor € 16,99 koop je dit cadeautje voor jezelf of een ander bij bol.com kopen (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg. He kost jouw niks meer en ik kan van dat geld weer leuke boeken kopen en blijven werken aan mijn blog)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus