vraag

Elke dag een vraag

Wie was voor jou bijzonder vandaag? Waar zou je makkelijk zonder kunnen? Wat heb je vandaag gegeten? Elke dag een andere vraag. 365 dagen lang voor vijf jaar. Even nadenken over iets, stilstaan bij een moment maar niet een echt dagboek bijhouden maar wel een soort van dagboek.

Wat is dit voor boekje?

In ‘Elke dag een vraag’ beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Als je dit doet, heb je na die tijd een ontzettend leuk, persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, een voor elke dag. Op elke pagina staan vijf vakken met elk zes regels om de vraag in te beantwoorden, één vak voor één jaar. Je kunt dus ook nog zien hoe je zelf in die vijf jaar verandert en wat je allemaal meemaakt en denkt.

Wat vind ik van Elke dag een vraag?

Elke dag een vraag beantwoorden vind ik dus echt heel erg leuk, één nadeel ik vergeet dit heel vaak. Dit wordt voor mij dus geen vijf jaar overzicht maar ik denk wel een zeven of acht jaren overzicht. Ja zelfs wanneer ik het boekje in mijn tas stop vergeet ik het gewoon in te vullen. Het idee hiervan vin ik wel ontzettend leuk, de vragen zijn heel afwisselend. Van een simpele vraag als Van welk soort snoep ben je helemaal gek? tot een vraag waar je over gaat nadenken Wat is vrijheid voor jouw? Op mijn verjaardag staat een toepasselijke vraag;Welk boek zou verplichte leeskost moeten zijn op de middelbare school? Een boeken vraag op mijn verjaardag dat is leuk.

Elke dag een vraag is een leuk gemakkelijk dagboek voor jezelf maar ook zeker leuk om cadeau te geven of te krijgen. Voor € 12,50 koop je dit cadeautje voor jezelf of een ander bij bol.com kopen (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg. He kost jouw niks meer en ik kan van dat geld weer leuke boeken kopen en blijven werken aan mijn blog)

Bewaren