verhoef

Esther Verhoef – De perfecte partner

De perfecte partner is een heel dun boekje van 46 pagina’s. Het is een boekje van de literaire juweeltjes reeks. Ideaal om kennis met een auteur te maken of even een dun boekje te lezen. Esther Verhoef is een auteur die ik al ken.

In mijn kast staan de volgende boeken van Esther Verhoef; Is uw man al af?, Alles te verliezen, Close-up, De perfecte partner, Deja Vu, Lieve mama, Rendez vous, Tegenlicht, Erken mij. Van deze hele rij boeken heb ik Is uw man al af en Deja Vu gelezen. De rest staat nog ongelezen in de kast maar door De perfecte partner te lezen weet ik wel weer waarom ik boeken van Esther Verhoef heb gekocht.

In De perfecte partner gaat een plastisch chirurg ver buiten zijn boekje… of toch niet? De perfecte partner is een kort verhaal uit de bundel Nouveau riche en andere spannende verhalen van Esther Verhoef. Tijdens het lezen voel ik de pijn van Claudia di de plastische chirurg haar aanbrengt. Het is geschreven dat je mee leeft en geen idee wat er precies gebeurt tot je op de laatste bladzijdes leest wat er aan de hand is. Lieve mama staat hoog op mijn ik moet deze echt gaan lezen lijstje dus laten we dat binnenkort maar eens gaan doen.

Dit boek is te koop bij bol.com voor € 1,99 als ebook (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)