undercover

Eva Burgers – Undercover

Undercover is mijn eerste boek van Eva Burgers wat ik lees. Een kennismaking van 100 pagina’s met een Kluitman novelle. Ik was heel benieuwd hoe me dat zou bevallen. De achterzijde beloofd een spannend verhaal.

Als Amy ’s avonds laat naar huis fietst, ziet ze drie jongens een woning uit rennen. Tot haar grote verbazing is een van de drie haar eigen vriendje Ivar. Wat deed hij daar? Even later hoort ze dat er in dat huis een overval is gepleegd en dat daarbij iemand om het leven is gekomen. Dat kan Ivar toch niet op zijn geweten hebben? Het voorval laat Amy niet los en ze heeft geen idee wat ze moet doen. Moet ze naar de politie gaan of is het daarvoor te laat? Amy besluit dat ze Ivar eerst zelf wil confronteren, maar daarbij leert ze een hele andere kant van hem kennen. Had iedereen die haar voor hem had gewaarschuwd dan toch gelijk?

Undercover van Eva Burgers is een Kluitman novelle. Kluitman novelles zijn ervoor om het lezen onder de jeugd te bevorderen. Ze hebben een mooie collectie gemaakt waar nu 12 novelles in zijn verschenen. Het zijn hardcover boeken van ongeveer 100 bladzijdes, de thema’s lopen uiteen van vloggen tot verslaving. Eva Burgers schreef een spannend verhaal.

Het was een fijne kennismaking met Eva Burgers. Het verhaal was spannend en las erg lekker weg. Het zijn korte hoofdstukken van een paar pagina’s en er zit een goede vaart in het verhaal. Het mooie van deze novelle is dat ik dacht het gelijk allemaal te weten in het begin maar het verhaal ontvouwde zich heel anders en pas op de laatste bladzijdes kwam daar het antwoord. Door dit boek ben ik heel nieuwsgierig naar de andere boeken van Eva Burgers.

Undercover is een aanrader om te lezen als je van een spanning houd en je liefde voor lezen terug wilt vinden. Undercover is voor € 8,95 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)