Expositie Bibliotheek bergambacht

Expositie Bibliotheek bergambacht

Vorige week vrijdag konden jullie al lezen dat ik mijn foto’s weg moest halen in Krimpen aan de Lek en mocht ophangen in Bergambacht. Het lijkt altijd maar niks voor te stellen maar aan het einde van de dag ben ik toch weer veel tijd kwijt geweest aan het ophangen en was het erg vermoeiend maar het resultaat is weer erg leuk.

Toen ik mijn werk weghaalde in Krimpen aan de Lek hoorde ik dat er leuke reactie van gekomen waren en dat is altijd erg leuk om te horen. Ik reed door naar Bergambacht en wat me gelijk opviel was de enorme ruimte en de vele plekken om werk op te hangen. Alle foto’s zouden goed zichtbaar zijn en dat is natuurlijk wel erg leuk. HEt lastige bij het ophangen was alleen de verouderde haakjes want recht naast elkaar en even hoog was wat lastig maar ik ben tevreden en als je binnenloopt vallen de foto’s gelijk op.

Expositie Bibliotheek bergambacht

Terwijl ik mijn foto’s aan het ophangen was kreeg ik van de dames die werken in de bibliotheek al leuke reacties, als er ruimte is zal één van de dames ook mijn expositie op de radio vermelden.Dit lijkt me wel enorm leuk want hoe meer publiciteit hoe beter.

Mocht je in de buurt wonen van Bergambacht dan kan je in de maanden november en december naar mijn werk kijken. Ben je geweest laat het dan even weten want ik vind dat altijd leuk om te weten.