Expositie bibliotheek Lekkerkerk

Expositie bibliotheek Lekkerkerk

Soms zou ik vergeten dat ik nog meer passies heb naast hardlopen. Eén van die passies is fotografie. Met mijn foto’s heb ik al een aantal keer een expositie mogen houden. Op dit moment heb ik weer een expositie, dit keer in de bibliotheek van Lekkerkerk.

Expositie bibliotheek Lekkerkerk

De bibliotheek waar ik vroeger mijn boeken haalde, waar ik uren heb gelopen daar in die bibliotheek hangen nu mijn foto’s. In de bibliotheek van Lekkerkerk hangen en staan een aantal foto’s die ik heb gemaakt. Aan beide buitenmuren hangen 6 foto’s, aan de muur bij de uitleenbalie hangen 3 foto’s en in de vitrine staan diverse foto’s.

Dit keer staan er bijna allemaal nieuwe foto’s. Dit omdat ik wat anders wou dan de andere keren en omdat ik een aantal nieuwe foto’s heb die ik erg mooi vind en beter als de foto’s die ik vorige keer heb afgedrukt.

Mijn favoriete zijn de onderste foto’s. Ze zijn niet vrolijk maar pakken het beeld zoals ze zijn. De rust, leegte en het verdriet voel je goed terug in deze foto’s.

Expositie bibliotheek Lekkerkerk

Toen alles hing was er toch wel een gevoel van trots. Trots dat ik dit weer mag doen en het is ontzettend gaaf om je werk te zien hangen. In november en december zullen mijn foto’s in de bibliotheek van Lekkerkerk te zien zijn.

Als ik alles weg ga halen maak ik nog even betere foto’s want helaas zijn deze foto’s met mijn mobiele telefoon niet echt goed.