Expositie bibliotheek Schoonhoven

Expositie bibliotheek Schoonhoven

Aan het einde van het jaar haalde ik mijn foto’s weg uit de bibliotheek van Bergambacht. Ze hadden hier twee maanden gehangen en het was weer tijd voor de volgende exposant om zijn/haar werk op te hangen. Mijn foto’s gingen ook verder want een nieuwe plek om mijn foto’s op te hangen stond al gepland namelijk de bibliotheek van Schoonhoven.

De avond dat ik naar Schoonhoven reed was kwa weersomstandigheden alles behalve prettig. Enorme regenbuien, wind en onweer, niet erg als je binnen zit of ergens heen moet maar met foto’s vanuit je auto ergens heen lopen is dan geen pretje maar gelukkig kreeg ik alles droog over en kon ik beginnen met inrichten. Bibliotheek Schoonhoven is een gerenoveerde bibliotheek en dat verschil kan je goed zien tussen Bergambacht en Schoonhoven. In de bibliotheek staan drie verrijdbare muren waaraan alle foto’s opgehangen kunnen worden. Op de muur is er ook nog ruimte en de etalage had ik helemaal tot mijn beschikking. Ik ben echt blij met deze ruimte want hij is mooi en je ziet gelijk vanuit de ingang mijn werk hangen, de etalage is in de avond ook mooi verlicht dus zal er heel de tijd iets van mijn werk te zien zijn.

Expositie bibliotheek Schoonhoven

Terwijl ik bezig was de puntjes op de i te zetten liep er een stel langs mijn foto’s en waren ze erover aan het praten, precies kon ik het niet horen maar aan de toon was het positief. Ik vond het wel spannend om eens te zien en horen als er iemand mijn foto’s bekijkt.

De foto’s zullen de hele maand januari in de bibliotheek te zien zijn.