Fabriano boutique Rome

Begin een zin met “Wie niet genoeg kan krijgen van mooie schriftjes,….”Bam! Daar heb je me al, verder lezen? Nee! Adres noteren en website bezoeken van de winkel en zorgen dat ik zsm kan kijken wat ik wil kopen.

Fabriano aan de Via del Babuino 173 in Rome. Tussen de Spaanse trappen en Piazza del Popolo is echt de moeite waard om te bezoeken. Een aanrader is wel om een rijkgevulde portomonee mee te nemen en een limiet in te stellen. Je vind er ontzettend veel, zoals notitieboekjes, agenda’s, kalenders, fotoalbums, pennen, inkt, adressboekjes en nog veel meer. De prijzen zijn ook uiteenlopend zo kun je er een potlood kopen van € 1,- maar ook een tas van € 269.-.

Fabriano boutique Rome

In de winkel heb ik drie rondjes gelopen om mijn keuze te maken en te twijfelen. Eén potloof of toch twee, rood en zwart, meer kleurtjes of alle kleurtjes? Ik niet alleen bracht mezelf aan het twijfelen maar mijn vriend stimuleerde de twijfel nog eens. Mijn uiteindelijke aankopen zijn 2 notitie/tekenboekjes, een gum, een punteslijper en een bundel met potloden.

Het leukste als ik iets voor mezelf koop is het toch laten inpakken. Gewoon omdat het kan, leuk is en het je artikel nog mooier maakt en tegelijkertijd beschermt.

Wat had ik nog meer willen kopen dan? De halve winkel, hahaha, nee dat ook weer niet maar neem maar eens een kijkje op de website en in hun brochure dan kan je me denk ik wel begrijpen. Hieronder een klein overzichtje van wat ik ook erg leuk vond.

Fabriano boutique Rome