Favoriete foto van november 2012

Favoriete foto van november 2012

Favoriete foto van november 2012 uitzoeken was niet veel werk want in november heb ik heel weinig foto’s gemaakt. Dit doordat november en december altijd best drukke maanden zijn ende dagen erg kort licht zijn. Maar er is wel echt een favoriete foto uitgekomen.

November 2012 was de maand dat mijn eerste expositie plaats vond. Ik hard bezig was met het realiseren van donderdesign.nl en wij dibby over de vloer hadden. Ik fotografeerde tijdens het sinterklaasfeest bij mijn zus op haar werk en natuurlijk zat er ook nog een bezoekje aan Blijdorp bij.

Favoriete foto van november 2012

De foto die voor mij favoriet is bevat weinig beeld, je ziet een blad en tegels, het gaat vooral om de sfeer, het moment, de herinnering aan een mooie dag.