Favoriete foto van oktober 2012

Elke maand komt er een favoriete foto van de maand online. Niet van deze maand maar deze maand een jaar geleden. Het geeft mij de gelegenheid om weer eens naar mijn foto’s te kijken met een andere blik en niet alleen om het kijken. Nee zoeken naar de beste foto van die maand.

Oktober begon nog twee dagen in Barcelona met een mooi moment in Park Guel, toen er een net getrouwd stel werd gefotografeerd. Een fascinerende belevenis in Sagrada Familia, een kerk die zelfs mij als ongelovige stil krijgt en een gevoel geeft van rust en stilte terwijl er echt ruim 300 mensen om me heen lopen. In oktober was het verder veel herfst/natuurfoto’s die ik heb gemaakt. Het was een mooie herfst met fijne wandelingen en mooie objecten. De foto linksonder is van een zelfportret waarvoor ik zeker 80 foto’s heb gemaakt en dit de enige is die er nog een beetje goed uitziet. Het herinnert me er wel aan dat ik meer moet doen met zelfportretten aangezien het een goed leermoment is.

Favoriete foto van oktober 2012

Mijn meest favoriete foto heb ik gemaakt tijdens een fotoshoot met een vriendin. We liepen door het park samen met haar twee broertjes. We namen op verschillende plekken foto’s, veel van voren en totaal. De foto die ik tot favoriet kies is meer close up en van de zijkant. De hele emotie in de foto is wat me zo erg aanspreekt in de foto

Favoriete foto van oktober 2012