Favoriete foto van september 2012

Favoriete foto van september 2012

September 2012 telt 15 mappen, totaal 1186 foto’s ….. 1 dag 895 foto’s. En dan is dus ongeveer hetzelfde aantal foto’s nog in de prullenbak beland omdat ze bewogen, niet scherp, het net of totaal niet waren.

Favoriete foto van september 2012

Vorig jaar aan het einde van september zaten we in Barcelona. Mijn eerste keer vliegen, echt buitenland. Een prachtige stad met indrukwekkende bezienswaardigheden, een heerlijke temperatuur en na even zoeken ook lekker eten. De keuze voor deze maand was wel erg lastig want kiezen tussen camp nou, een prachtig blad of toch de gans met de arrogante houding. Teveel foto’s waar ik tussen kon kiezen. Hierboven zie je een aantal favorieten met natuurlijk kleine mieps erbij. Twee foto’s van een tripje manuscripta waar we Dyanne Beekman hebben gezien. Wat natuurfoto’s omdat het toch een favoriet onderwerp voor mij is en het masker die eigenlijk een probeersel was maar uiteindelijk het wel heeft wat ik zocht.

Favoriete foto van september 2012

De keuze ging toch tussen foto’s uit Barcelona, 5 foto’s sprongen ertussen uit bij onze tweede dag. De fonteinen zoals je helemaal bovenaan ziet, het winkelcentrum verlicht in het donker, een kunstenaar die vol trots naar zijn kunstwerk kijkt die nu bij ons aan de muur hangt en een straatartiest die helemaal beschilderd is en als standbeeld staat.

barcelona

Mijn keuze is gevallen op één van de vele foto’s van Camp Nou. Het was een prachtige ervaring om daar te lopen, het stadion van dichtbij en van binnen te zien. Door de spelers tunnel te lopen richting het veld. Prachtige herinnering.

camp-nou