Favoriete foto van april 2013

Favoriete foto van april 2013

De afgelopen maand heb ik niet veel foto’s gemaakt erg jammer maar het was op mijn vrije dagen dan ook niet zulk mooi weer als vorig jaar en er moesten wat kilometers gelopen worden en daardoor ontbrak soms de zin om nog wandelend op pad te gaan. Vorig jaar heb ik veel foto’s gemaakt die me een vrolijk gevoel geven. Veel foto’s met bloesem, minimaal 50 foto’s met roze bloesem. Maar ook veel foto’s van Donder en Mieps (ze heet geen Sweety meer ze heet nu Mieps past beter en ze luistert er een klein beetje naar), heb ik een fotoshoot gehad met mijn nichtje en waren er mooie avondwandelingen.

Tussen alle foto’s was het moeilijk kiezen voor een echt favoriete dus heb ik twee foto’s gecombineerd. Weer eens anders dan anders en de bloesem past perfect bij de sfeer van de foto

Favoriete-foto-van-april-2013-5