Favoriete foto van augustus 2012

 Augustus 2012 was aan mijn foto´s te zien een mooie maand. De kleine katjes begonnen goed te wennen en te groeien, het weer was lekker, de bloemen stonden in bloei en een aantal stranddagen hebben we ook gehad. Ik was lekker aan het experimenteren met mijn 55-200 mm lens die ik vorig jaar kreeg en dat was aan het aantal foto’s goed te zien. Veel foto’s zijn in de prullenbak beland, hoe langer ik wacht met foto’s uitzoeken hoe makkelijker het wordt om objectiever te zijn.

Hieronder had ik zo’n rum 200 foto’s van bloemen, 425 foto’s van de katten en 89 foto’s van het strand neer kunnen zetten. Natuurlijk is dat een beetje veel van het goede dus hieronder mijn selectie van augustus 2012 met natuurlijk Donder, Sweety en Binkey maar ook een leuke foto van mijn moeder in haar trouwjurk en mijn zus voor een serieus portret.

augustus-overzicht

Favoriete foto van augustus 2012

Mijn favoriete foto was dit keer een makkelijke, want elke keer weer als ik de foto zie vind ik hem fijn. Het heeft een herinnering aan een fijne dag maar ook de foto op zich vind ik erg goed gelukt. Het bandje van haar bikini zit niet goed maar dat maakt het nou net zo’n leuke foto, het speelse van een kind dat niks goed hoort te zitten.

Favoriete foto van augustus 2012