Favoriete foto van februari 2013

Favoriete foto van februari 2013

Bijna aan het einde van februari is het weer tijd voor de favoriete foto van februari 2013. Ik had echt het idee dat het een moeilijke opgave ging worden om een favoriete foto te kiezen maar toen ik het mapje opende waarin mijn favoriet stond was er geen twijfel hij is en blijft een favoriet.

Favoriete foto van februari 2013

Hierboven een aantal favoriete foto’s van februari. Als eerste een orchidee, het blijft één van mijn favoriete bloem en deze foto wist ik niet meer dat ik hem had en hij is erg mooi, aaibaar bijna. In februari had ik 5 gezinnen voor mijn lens staan om te fotograferen, waaronder mijn ouders en mijn oom en tante, hun kat stond ook even model. Onderin twee tegenhangende foto’s sneeuw en de was die buiten hing. Was die buitenhangt is zo lekker.

Mijn favoriete foto is een zelfportret, met deze foto werd ik ook tweede bij de fotoclub en ik ben er gewoon erg blij mee hoe hij is gelukt.