Favoriete foto van Januari 2013

Favoriete foto van Januari 2013

Dit jaar wil ik ook verder gaan met de favoriete foto van, ik vind het leuk om terug te kijken naar de foto’s van het afgelopen jaar. Ik herinner me dan weer wat ik allemaal gedaan heb en waar.

Januari is een leuke maand om naar terug te kijken, niet heel veel mapjes met foto’s maar genoeg leuke. Ik heb gefotografeerd in huis, in ons dorp, op de ijsbaan, het balkon, bij mijn werk en op een verjaardag. Terugkijkend naar vorig jaar zie je aan de foto’s gelijk dat het een stuk kouder was want we hebben zelfs geschaatst en we zaten echt dik ingepakt.

Heel de maand januari kent geen normale foto van onze mieppie, eerst eet ze mijn boeken op, dan steekt ze haar tong uit en daarna eet ze aan een decoratie en probeert ze haar eigen neus aan te raken. Heerlijke foto’s.

Sneeuw, Binkey en boeken = ♥ en ik maakte ook met mijn schoen een hartje in de sneeuw.

Enorm ingepakt trotseerden wij de kou, eenmaal thuis hebben we enorm moeten acclimatiseren, man wat was het koud die dag. IJs, sneeuw en een enorme wind maakte het zo koud. Rechts boven de jarige meid die dit jaar alweer 4 wordt.

Mijn Favoriete foto van januari 2013 heb ik genomen op de koude schaats dag, een middagje schaatsen met mijn zus, haar collega’s en kinderen, althans hun schaatsen en ik fotograferen want daar ben ik beter in dan schaatsen. De foto straalt de dag uit, het was genieten.