Favoriete foto van juli 2012

Een jaar later je foto’s bekijken is leuker dan wanneer je ze net gemaakt hebt. Je ziet ze los van de dag, het moment en de sfeer je bekijkt ze met een nieuwe blik.

Ik ben mijn foto’s van precies vorig jaar gaan bekijken en heb een selectie van favorieten gemaakt. Sweety was net in huis dus was ze natuurlijk hot item om te fotograferen. Veel foto’s van de natuur want in juli stond alles goed in bloei en kreeg ik een prachtig boeket voor mijn verjaardag. Een dagje dierentuin en lekker gek doen met mijn zus en vriend hoort er natuurlijk ook bij.

Favoriete foto van juli 2012

Een foto sprong er het meest uit en is dus mijn favoriete foto geworden. Mijn favoriete foto is geworden de zonsondergang in Noordwijk aan Zee. Met de prachtige meeuw die richting de zon vliegt. De foto zorgt voor een fijne herinnering van een spontane avond op het strand waar we wat hebben gegeten en hebben rondgelopen.

Favoriete foto van juli 2012

Het lijkt me leuk om dit elke maand te doen en het voordeel is ook dat ik alle komende manden nog moet uitzoeken en netjes archiveren ipv als een rommeltje en ongeorganiseerd te laten staan op mijn computer.