Favoriete foto van juni 2013

Favoriete foto van juni 2013

Een favoriete foto uitkiezen lijkt soms onmogelijk en deze maand is nog veel erger. Ik was in juni 2013 7 dagen in Rome. Hoe kan je nou 1 favoriete foto kiezen van zoveel moois. Toch wil ik er weer één uitpikken die voor mij het mooiste is. Hij kan om het moment zijn maar ook om compositie of beeld.

2505 foto’s alleen al van Rome. Niet normaal zoveel, ja er is nog niks uitgezocht zelfs niet na een jaar. De onderste 5 foto’s geven voor mij een mooi beeld van juni en het zijn ook foto’s waarmee ik heb geëxperimenteerd. Geëxperimenteerd met scherpte diepte, kleur en compositie.

Ik mis Rome, ik vind het een fijne stad, een fijne cultuur en lekker eten. Wat hebben wij genoten van de zeven dagen in deze stad. Lopend hebben we veel straatjes gezien maar ik weet zeker nog niet alles. Daarom weet ik zeker dat ik een keer terug ga. Nu ik Rome heb gezien wil ik Milaan en Venetië zeker ook nog bezoeken.

Favoriete foto van juni 2013

Mijn favoriete foto kwam ik eigenlijk per toeval tussen de bergen foto’s tegen. Voor mij gaf hij Rome weer. Een mooie blauwe lucht, prachtige beelden, het geloof en een oud gebouw. De stand van de foto spreekt me ook zeker aan.