Favoriete foto van Maart 2013

Favoriete foto van Maart 2013

In maart heb ik veel mooie foto’s gemaakt maar welke kies je dan uit als favoriet van de maand. Kies ik voor de foto die ik leuk vind, de foto die een verhaal verteld of de foto die goed is qua compositie, beeld, kleur en het totaalbeeld.

Voor het overzicht heb ik voor een diversiteit aan beeld gekozen maar voor mijn favoriete foto van maart kies ik voor mijn gevoel en een verhaal. Mijn favoriete foto is de foto waar mijn opa op staat. Het is zijn 80e verjaardag en mijn nichtje en ik halen hem op om naar zijn feest te gaan. Hoe groot dat feest is weet hij niet, vanaf zijn huis naar de zaal hangen slingers en ballonnen, zelfs de lift hangt vol met versiering. De foto hieronder vat de dag goed samen, een uiterst blije opa. Een herinnering die ons allemaal altijd bij zal blijven, in ieder geval bij mij wel.

Favoriete foto van Maart 2013